Ambassadeurs

Het accountantsberoep saai? Onze ambassadeurs vinden van niet!
Ze vertellen je graag in één van onderstaande video’s waarom zij elke dag met veel plezier hun beroep uitoefenen.

ACCOUNTANTVLOG #5

Onze ambassadeurs - Philippe Niewerth
Philippe had altijd al een passie voor sport en heeft geprobeerd om als professioneel tennisser de wereld te veroveren. Helaas zat een tenniscarrière er niet in, maar zijn passie voor sport combineert hij tegenwoordig met zijn skills voor cijfers door als senior accountant sports marketing te werken bij Nike.

ACCOUNTANTVLOG #6

Onze ambassadeurs - Yanieke Slump
Na jarenlang in de openbare praktijk gewerkt te hebben, werkt Yanieke nu als accountant voor Solarfields. Op deze werkplek zet zij haar skills voor cijfers in om de energietransitie verder vorm te geven.

ACCOUNTANTVLOG #1

BORIS MEETS... ILIAS!
Ilias Aazzam werkt bij één van de grootste accountantskantoren ter wereld. Waarom vindt hij het zo leuk om te werken met cijfertjes? Dat is toch hartstikke saai? Boris vraagt het in deze video aan Ilias!

ACCOUNTANTVLOG #2

BORIS MEETS… CLAUDIA!
Claudia Koppen heeft al een aantal jaar de accountantstitel, maar is niet meer werkzaam op een accountantskantoor. Gebruikt zij in haar dagelijkse werk nog wel de skills die zij vanuit haar opleiding heeft meegekregen? Boris vraagt het in deze video aan Claudia!

ACCOUNTANTVLOG #3

BORIS MEETS… KRENAR!
Krenar Berisha geeft Boris een rondleiding op de plek waar hij afgelopen jaren ontzettend veel heeft geleerd. Krenar werkt daarnaast als zelfstandig ondernemer in plaats van voor een baas. Maar, wat doe je dan de hele dag? Boris vraagt het in deze video aan Krenar!

ACCOUNTANTVLOG #4

BORIS MEETS...MARTINA!
Martina Sarris werkt als accountant veel met ondernemers in het MKB. Waarom heeft zij gekozen voor accountancy, terwijl er zoveel andere financiële functies zijn in het bedrijfsleven? Boris vraagt het in deze video aan Martina!


Boegbeelden

Met het accountantsberoep lig je goed in de arbeidsmarkt en gaat er een wereld voor je open.
Onze boegbeelden vertellen in onderstaande video’s wat hun persoonlijke verhalen en drijfveren zijn.

BOEGBEELD ACCOUNTANCY #1

AGNES KOOPS (VOORZITTER PWC ACCOUNTANTS)
Agnes Koops is de eerste vrouwelijke voorzitter van PwC Accountants en als het aan haar ligt niet de laatste. Diversiteit en inclusiviteit zijn voor haar belangrijke thema’s, maar waarom vindt ze dit zo belangrijk? Bekijk het hier!

BOEGBEELD ACCOUNTANCY #2

MARCO VAN DER VEGTE (VOORZITTER NBA)
Marco van der Vegte is voorzitter van de NBA en probeert in deze rol zo goed mogelijk over te brengen dat “Nederland kan rekenen op zijn accountants”. Beseffen dat je een publiek belang dient is voor hem erg belangrijk. Maar waarom eigenlijk? Bekijk het hier!

BOEGBEELD ACCOUNTANCY #3

YVONNE VLASMAN (PARTNER GRANT THORNTON)
Yvonne Vlasman geeft leiding aan de forensische praktijk van Grant Thornton. In deze rol is zij elke dag bezig om fraude op te sporen. Volgens haar is het belangrijk om hierbij verder te kijken dan alleen maar de cijfertjes. Maar waarom eigenlijk? Bekijk het hier!

BOEGBEELD ACCOUNTANCY #4

SHASHI BABOERAM PANDAY (CFO TALPA)
Shashi Baboeram Panday is CFO bij Talpa. Hij plukt dagelijks nog de vruchten van de kennis die hij in het accountantsberoep heeft opgedaan. Benieuwd hoe deze skills hem hebben geholpen om CFO van deze wereldspeler in medialand te worden? Bekijk het hier!

VRAGEN?

Stuur me dan vooral even een mail, dan help ik je graag verder!


Judith Lieverse
Senior Communicatieadviseur NBA

MAIL