Over de Challenge

De NBA Impact Challenge is een arbeidsmarktcampagne gericht op havo/vwo-scholieren bovenbouw en eerste- en tweedejaars hbo-/wo-studenten in de financieel-economische studierichtingen. Als onderdeel van de NBA campagne “Nederland rekent op zijn accountants”, kruipen scholieren en studenten in de rol van accountant met als doel zelf te ervaren hoe dynamisch het beroep van accountant is.

Gedurende een kick-off van 2 uur maken de jongeren eerst op een interactieve manier kennis met één van onze ambassadeurs én het beroep. Na de introductie gaan de jongeren aan de slag met een eigentijdse casus. Hier worden vraagstukken en dilemma's voorgelegd waar een accountant regelmatig mee te maken krijgt.

Alle teams kunnen zich aanmelden via www.nbaimpactchallenge.nl en worden gedurende de challenge (via het online dashboard) door NBA ambassadeurs gecoacht en beoordeeld. De beste teams worden uitgenodigd om tijdens de landelijke finale, ten overstaan van een vakjury van accountants hun bevindingen te presenteren.

Judith Lieverse

Interesse in een interactieve gastles bij uw onderwijsinstelling?
Of benieuwd of we iets anders voor elkaar kunnen betekenen?
Neem dan contact op met mij via j.lieverse@nba.nl.

Judith Lieverse
Senior Communicatieadviseur NBA
j.lieverse@nba.nl